Om Trine Daimi Kommunikation

 

Trine Daimi Kommunikation ejes af Trine Daimi Kalliomäki. Jeg har en baggrund som cand.mag i dansk samt 17 års erfaring med integreret kommunikation i spændingsfeltet mellem markedsføring, journalistik og PR. De sidste 5 år som selvstændig og partner i Copenhagen PR og siden Trine Daimi Kommunikation.

Hos Trine Daimi Kommunikation får du ærlig, kompetent rådgivning og struktur og overblik, der giver mening, retning og udvikling. Min virksomhed bygger på tre grundværdier:

Kvalitet

- Jeg giver ikke op, før du er tilfreds. Jeg følger alle mine opgaver til dørs og lægger vægt på en god kommunikation, du og jeg imellem, så du kan være sikker på, at det produkt, du efterspørger, er det, du får.

Troværdighed

- Jeg er grundig, og står 100 % inde for det produkt, jeg leverer. Alt er bygget på grundig research og kan tåle at blive gået efter i sømmene. Jeg gør det, jeg siger, og siger det, jeg gør.

Nærvær

-Jeg lægger vægt på at være nærværende i min kommunikation med kunder og samarbejdspartnere. Min rådgivning skal gøre en forskel, være vedkommende, relevant og tæt på modtageren.

 

 

 

 

Ring nu:

23 98 04 00

 

Skriv til

trine@trinedaimi.dk

 

Tjek det her

 

Kompetencer »

Min kernekompetence er strategisk kommunikations-rådgivning. Jeg har særligt fokus på at integrere kommuni-kationsindsatsen på tværs af forretningsstrategi, PR, marketing, salg og intern kommunikation.

 

Kunder og referencer»

 

Ole Bartels, personlig forretningsudvikler og direktør i Bartels:

"Jeg har i en årrække haft fornøjelsen af Trines engagement, energi og evne til at arbejde med kommunikation på det strategiske som operationelle plan. Jeg vil særligt fremhæve hendes evne til at finde og formidle "virksomhedens kultur" i et enkelt og troværdigt perspektiv, som medvirker til at skabe stolthed, retning og tro på fremtiden i en organisation.

 

 

Trine Daimi

Trine Daimi Kommunikation