Kompetencer

 

Min kernekompetence er strategisk kommunikationsrådgivning. Jeg har særligt fokus på at integrere kommunikationsindsatsen på tværs af forretningsstrategi, PR, marketing, salg og intern kommunikation. Og jeg arbejder med procesledelse, at facilitere forandringsprocesser og innovation.

 

Intern kommunikation

Intern kommunikation er en af de vigtigste discipliner for en virksomhed – men også en af de sværeste. Mange virksomheder bruger mange ressourcer på den interne kommunikation, men er ofte i tvivl, om den virker efter hensigten, inviterer til dialog og får tag i medarbejderne. Konkret handler intern kommunikation om at systematisere og optimere virksomhedens interne kommunikationsplatforme; intranet, personalemagasin, nyhedsbrev, videoblogs eller interne møder.

 

Jeg har stor erfaring med tilrettelæggelse og gennemførelse af intern kommunikation med udgangspunkt i jeres strategi og mål, og kan derfor både rådgive omkring ’Det gode personalemagasin’ lige såvel som jeg kan lægge det store strategiske puslespil, der gør dine medarbejdere til værdifulde ambassadører for arbejdspladsen. Jeg underviser desuden i redaktionel synergi og at skrive til print og til nettet. (Se kolonnen her til højre).

 

Journalistik

Jeg skriver artikler med skarpe vinkler, der får læseren på krogen. Mine foretrukne emner er alt inden for byggesektoren, entrepriser, arkitektur, design og kunst. Desuden har jeg en del erfaring med at skrive om både produkter og udstyr for hhv. medicinalbranchen og medicoindustrien. Min passion er rejser. Jeg har et særligt indgående kendskab til Finland, taler finsk og har skrevet Turen går til Helsinki og Finland 2010.

 

Facilitering

Jeg er uddannet i facilitering og procesledelse og kan derfor facilitere processer i virksomheden med både kommunikation og procesledelse. Jeg har særligt fokus på virksomhedens sociale kapital, fordi undersøgelser viser, at virksomheder med en høj grad af tillid, retfærdighed og evne samarbejde om kerneopgaven forrenter sig bedre og har en bedre bundlinje. 

 

Se også gerne min profil www.Sensetik.dk

 

Kurser

Skræddersyede kurser i kommunikation til kommunikationsafdelingen, til dem, der arbejder med kommunikation, men er uddannet i noget andet og til dem, der ønsker facilitering af processerne omkring intern og ekstern kommunikation. Klik på links i højre spalte. 

 

 

Hövding er en svensk opfindelse, som erstatter cykelhjelmen. Jeg så den på Copenhagen Designweek i 2011 og skrev en artikel til Scan Magazine. Foto: Trine Daimi

 

 

 

 

 

Ring nu:

23 98 04 00

 

Skriv til

trine@trinedaimi.dk

 

Kurser

 

Få læseren på krogen»
Få nogle gode fif til at peppe lidt kedelige tekster op og til få solgt dit budskab.

 

Rewrite til nettet»
Lær at bruge journalistiske virkemidler, så dine tekster fanger læseren bedst muligt på nettet.

 

Det skarpe medarbejderblad »
Et kursus hvor du arbejder med at gøre dit blad endnu mere attraktivt både visuelt og indholdsmæssigt så flere får lyst til at læse det.

 

Public Relations»
Der er mange strenge at spille på i arbejdet med at styrke virksomhedens omdømme og relationer til omverdenen.

 

 

 

Trine Daimi Kommunikation

Intern kommunikation

Forandringsprocesser

Procesledelse

Finsk oversættelse